h

SP bezorgt de post van verzorgingshuis Coensdike in Aardenburg

22 december 2007

SP bezorgt de post van verzorgingshuis Coensdike in Aardenburg

De ledenwerkgroep Sluis van de Socialistische partij heeft zaterdag 22 december de post van de bewoners van het bejaardenhuis Coensdike in Aardenburg, Zeeuws Vlaanderen naar de brievenbus gebracht. Dit als protest tegen het verdwijnen van de brievenbus in de buurt, waardoor de bewoners bijna 2,5 km. moeten lopen naar de nu dichtstbijzijnde brievenbus.


Lees hier het persbericht

:

SP Afdeling Terneuzen
Terneuzen@sp.nl

Coehoornstraat 7
4551 HW Sas van Gent
0115-452920

Persbericht

Aardenburg,21 december 2007

SP bezorgt de post van verzorgingshuis Coensdike in Aardenburg

De ledenwerkgroep Sluis van de Socialistische partij zal zaterdag 22 december de post van de bewoners van het bejaardenhuis Coensdike naar de brievenbus brengen. Dit als protest tegen het verdwijnen van de brievenbus in de buurt, waardoor de bewoners bijna 2,5 km. moeten lopen naar de nu dichtstbijzijnde brievenbus.
Deze actie waaraan ook SP 2e kamerlid Fons Luijben en Statenlid Lia Lievaart meedoen is ingegeven door de verontwaardiging dat in het nieuwe TNT beleid geen rekening wordt gehouden met mensen die slecht ter been zijn.
Volgens de SP is dit een duidelijk voorbeeld van de verslechtering die optreed bij het verzelfstandigen van overheidsdiensten die door de opeenvolgende neoliberale kabinetten Kok en Balkenende is doorgevoerd: “De winsten en bonussen voor de topbestuurders rijzen de pan uit, maar de gewone burger is steeds slechter af.”
De SP hoopt dat de wens van de stadsraad van Aardenburg om weer een brievenbus in de buurt van Coensdike te hebben spoedig wordt vervuld. Aan de kerstman, die ook aanwezig zal zijn, zal het niet liggen, maar de beslissing ligt bij het bestuur van TNT.

Nadere informatie:

Alfred Hamer
Bogaardstraat 32
4527 EB Aardenburg
Hamer677@planet.nl
0117-493460

Een Foto Impressie
SP brievenbus bij Coendike

Men hoeft niet in Coensdike te wonen, de SP is er voor iedereen..

www.terneuzen.sp.nl

U bent hier