h

SP actie Delta kabel groot succes

7 juli 2009

SP actie Delta kabel groot succes

Dat de actie tegen de Delta kabel een groot succes is, blijkt uit de grote stroom reacties die bij de SP Zeeland binnenkomen . . . .

Het aantal ingevulde webformulieren dat binnenkomt bij de SP Zeeland overtreft alle verwachtingen.
Vanavond 7 juli 23:00 hebben meer dan 600 klanten van Delta kabel hun ongenoegen laten blijken door het webformulier in te vullen en op te sturen.

Een bloemlezing uit de klachten welke ook via de krant PZC en BNdeStem kenbaar gemaakt worden:

Boycotten die DELTA dan. Ik was altijd tevreden over hun diensten maar dit valt me nu weer tegen...Ik ga eens kijken wat de concurent te bieden heeft. Erg jammer dat ze ook op de commercieele tour gaan. In dat geval zijn ze geen staatssteun waardig. DELTA Vaarwel!.


Wat maken ze beter??????????
De beurs van de dikke nekken.


En terecht deze actie.
Stem zelf geen SP, maar hier maken ze echt een punt. En dan begint de brief van Delta met het bericht "we maken het beter". Yeah, sure. Niet dus.
En dat pluspakket krijgt ook nog eens een prijsverhoging van 25%


Het is niet normaal dat ze doen voorkomen dat je er als klant beter van word.
Toen ik de brief binnen kreeg heb ik meteen een klacht naar Delta verstuurd.
2 maanden geleden kocht ik een HDkastje, en dan krijg je een brief dat je apart moet betalen voor die zenders, ook de themakanalen worden naar het pluspakket gedaan, omdat de klant er beter van word.
Delta heeft het niet goed begrepen, want als klant ben je immers toch ook koning?
Zelf kijk ik vaak naar de themakanalen, en ik zou er enorm van balen als het weggaat uit het basispakket, maar extra betalen voor dit alles?Echt niet! Wie heeft er ergens nog een ezel met geld over?
In de brief staat doodleuk dat je alle zenders voor 50 euro kan krijgen, u leest het goed ja, 50 euro!
Als je de kanalen zelf kon uitkiezen zou ik het wel weten, wat moet ik nou met al die duitse zenders?en die franse zenders?
Ik ben blij met actie, want als consument hoef je niet alles te pikken.


Ik vind het oplichting om mensen op deze manier op kosten tejagen publieke zenders dienen voor het goedkoopste tarief te ontvangen zijn. Zo als Zeeland net het doet zijn de mensen met een kleine portemonnee de dupe van deze maffia praktijken.


Hopelijk gaan ze ook optreden tegen Zeelandnet. Het is practisch onmogelijk om van een abbonnement af te komen. Je wordt verkeerd voorgelicht door de klantenservice, brieven woren niet beantwoord, en als er na anderhalve maand wel een antwoord komt is het een standaard brief waarin niet ingegaan wordt op argumenten.
Ik betaal al sinds mei abbonnementsgeld (44 euro in de maand). Zeelandnet wil mijn aansluiting niet verhuizen omdat ik buiten het service gebied woon; maar laat mij wel betalen omdat ik geen "inschrijfbewijs" van de gemeente heb overlegd. (ze bedoelen een uittreksel van het bevolkingsregister) Men geeft verkeerde informatie, en dat is dan de schuld van de klant? Schande!! Ik betaal nu in totaal 132 euro om van Zeelandnet af te komen!!! O, en om me ter wille te zijn wordt het abbonenment vanaf 1 augustus opgezegd, de brutaliteit, dat is een WETTELIJKE verplichting!! Net zoals het leveren van internetdiensten aan mij, dat staat namelijk in het contract!!!


. . . en ik ben klant geweest bij HetNet, @home en Ziggo, en alle drie zijn veel beter dan Zeelandnet....


Delta, altijd gedacht en nogmaals bewezen: veel klanten zitten met hun tengels klem in het machtspelletje wat Delta heet.
Ben blij met m'n stroom weg te zijn bij Delta nu nog de kabel, schaf ik voor een paar honderd euro wel een schotelsetje aan en uiteraard geen internetabonnement bij Zeelandnet.
Heb al een tijd Telfort (met telefoon) en ben dik tevreden!
Ik denk dan ook dat zo gauw de mogelijkheden er zijn (als die er komen....) ze wederom veel klanten zullen verliezen. Maar ze zullen weer wel zo slim zijn om dat onmogelijk te maken...


En zo zijn er ook reacties bij ons binnengekomen.

De eerlijkheid gebied me om te zeggen dat er ook mensen zijn die tegen onze actie zijn, maar die zijn vér in de minderheid. Twee wel te verstaan op een totaal van, tot nu, ruim 400

Zeeland laat uw protest horen en steun deze actie

U bent hier