h

De beste wensen

7 januari 2010

De beste wensen

Kloosterzande. De Staten-fractie van de Socialistische Partij in Zeeland wenst een ieder in het Zeeuwse en daar buiten een goed, gezond en een politiek actief Nieuw Jaar toe!

Na een bewogen 2009 zijn we nu in een belangrijk Nieuwjaar gekomen. Voor de afdelingen wordt het spannend met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen en de fractie is sterk terug gekomen uit de impasse waarin we verkeerden. Het afscheiden van de duo-voorztter Bouterse en het terugtreden van de andere duo-voorzitter, Lia Lievaart, hebben ons sterker dan ooit weer terug doen komen op het politieke strijd toneel. Mede doordat het Vlissingse raadslid Lian Colijn-Ventevogel ons is komen versterken. Dit heeft geresulteerd in een aantal schriftelijke vragen en kritische op en aanmerkingen in de diverse commissie-vergaderingen en Statenvergaderingen.
Deze ingeslagen weg zullen wij consequent blijven volgen. Ook zal weer in het komende jaar, verscheidene mini-conferenties belegd worden waarin we met de leden in discussie gaan over het hoe, wat, waarom in onze politieke lijn in de Staten van Zeeland. Want zonder onze achterban, lees onze leden en andere sympathisanten kunnen wij natuurlijk niet functioneren in deze politieke arena.

Om ons werk goed en naar tevredenheid van onze kiezers te kunnen uitvoeren hebben we het afgelopen jaar een oproep gedaan aan de leden voor de functie van fractiemedewerker. Hier is door verschillende mensen gereageerd. Zeer binnenkort zullen wij starten met het uitnodigen van deze mensen voor een gesprek. Deze gesprekken zullen plaats vinden in Middelburg op de fractiekamer. Wij streven ernaar omdat deze maand nog te doen.

Namens de fractie,

J.C."Tim"Thepass, secretaris

U bent hier