h

Duurzame energie mag niet alleen verdienmodel zijn voor de rijksten

4 juni 2017

Duurzame energie mag niet alleen verdienmodel zijn voor de rijksten

Met duurzame energie blijkt inmiddels veel geld te verdienen. Maar lang niet iedereen heeft de middelen om er in te investeren. Zelfs Elsevier schreef laatst dat de rijken momenteel verdienen aan duurzame energie, ten koste van de armen. Hoe voorkomen we dat duurzame energie de rijksten steeds rijker maakt, ten koste van de minder vermogenden?

De Zeeuwse Statenfractie zint op initiatieven die er voor kunnen zorgen dat ook minder vermogenden geld kunnen verdienen aan duurzame energie. SP-statenlid Sylvia Tuinder spreekt daarover op vrijdagavond 9 juni tijdens het Politiek Café van de SP Goes.

Een andere spreker is Kees Steendijk, biologisch boer van de Korenschoof. Hij vertelt  er over zijn bedrijf.

Het Politiek Café wordt gehouden in De Zuidwester, Rommerswalestraat 1 in Goes. De toegang is gratis. Het programma start om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open. 

U bent hier