h

Aftrap SP-campagne Zeeuwse gemeenteraden in Vlissingen

19 februari 2018

Aftrap SP-campagne Zeeuwse gemeenteraden in Vlissingen

Foto: SP / nos

,,Stem tegen de sleepwet, en voor de democratie" Met die oproep opende Lilian Marijnissen maandag op vier plaatsen tegelijk de campagne van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier een verslag van die spectaculaire start:  https://nos.nl/artikel/2218311-marijnissen-als-hologram-wij-laten-ons-re... In Zeeland is de aftrap a.s. woensdagavond 21 februari in de Machinefabriek te Vlissingen.

Iedereen is die avond uitgenodigd om kennis te maken met de SP en haar lijsttrekkers in acht Zeeuwse gemeenten: Goes, Hulst, Middelburg, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen en Vlissingen. Dat is er weer eentje meer dan vier jaar geleden. De avond begint om half acht.

SP-Statenlid Sylvia Tuinder vertelt dan over de strijd tegen kustbebouwing en de belangrijke rol die daarbij  is weggelegd voor lokale SP fracties. Daarna volgt een quiz, om de kennis over de SP en de lokale lijsten te testen. Gastspreker is Cem Lacin, Tweede Kamerlid van de SP en woordvoerder over infrastructuur, verkeer en milieu. Hij gaat in op het belang is van lokale verkiezingen en de ontwikkelingen in de Zeeuwse gemeenten.

Na de pauze zetten de acht SP-lijsttrekkers in de Zeeuwse gemeenten met een korte speech hun speerpunten neer voor de komende verkiezingen. Daarna kunnen mensen uit de zaal vragen te stellen aan de lijsttrekkers.

Machinefabriek, De Willem Ruysstraat 99, Vlissingen. Woensdag 21 februari 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur. Start 19.30 uur.

U bent hier