h

Afscheid Alex de Burger

28 maart 2023

Afscheid Alex de Burger

Foto: SP / Uitzending Provinciale Saten Zeeland

Op dinsdag 28 maart 2023 hebben de Provinciale Staten afscheid genomen van 23 Statenleden, waaronder Alex de Burger. Commissaris van de Koning Polman had een persoonlijk woordje voor alle scheidende Statenleden voorbereid ten afscheid.

Vandaag - 28 maart - vond de laatste Statenvergadering in de huidige samenstelling plaats. Heel ongebruikelijk startte deze vergadering met stemmingen over moties die vrijdag 10 maart waren ingediend. Door een technische storing kon de stemming over deze moties toen niet doorgaan en die deze vonden daarom vandaag plaats.

Daarna werd in deze laatste vergadering in de oude samenstelling besloten over de toelating van de nieuw gekozen statenleden. Aansluitend werd informeel afscheid genomen van de vertrekkende statenleden, waaronder Alex.

Hieronder de bijdrage van Dhr Polman voor Alex.

 

Reactie toevoegen

U bent hier