h

Bijzondere avond met Jimmy Dijk in Middelburg

23 september 2023

Bijzondere avond met Jimmy Dijk in Middelburg

Foto: SP

Het is een bijzondere tijd voor de Socialistische Partij (SP) in Zeeland. Eerst gingen we met de bus naar de Prinsjesdagdemonstratie in Den Haag, dan waren er de fantastische Algemene Beschouwingen van Lilian Marijnissen en vandaag, zaterdag is ons Congres, waarin we onder andere ons verkiezingsprogramma vaststellen.

En we hebben nog het een en ander om naar uit te kijken. Op maandagmiddag 25 september wordt de fototentoonstelling ‘Weggecijferd. Teruggevochten.’ in Middelburg geopend door Renske Leijten, voormalig prominent Kamerlid van de SP.  En op maandagavond 25 september zal Jimmy Dijk een inspirerende avond verzorgen in de Wandelkerk in Middelburg.

Jimmy Dijk is een nieuw Kamerlid van de SP. Jimmy is onze woordvoerder voor alles wat met zorg te maken heeft. In de paar maanden dat hij in de Tweede Kamer zit schittert hij in de debatten. En hij staat als nummer 4 op onze kandidatenlijst.

Gepassioneerd als hij is gaat hij er samen met ons een mooie avond van maken. De avond met Jimmy belooft een bijzondere en boeiende gelegenheid te worden om met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst van de zorg, de toekomst van ons land en de idealen waar de SP voor staat.

De avond begint om 19.00 uur met een inloop, waarbij er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Om 19.30 uur zal de avond officieel van start gaan. De locatie voor deze bijzondere avond is de Wandelkerk aan Onder de Toren 2 in Middelburg. Het is een openbare avond dus iedereen is van harte uitgenodigd om deze speciale avond met Jimmy Dijk mee te beleven.

Reactie toevoegen

U bent hier