h

Nieuws uit 2010

30 november 2010

Kandidatenlijst Zeeuwse Staten 2011

Ger van Unen uit Hulst is door de leden van de SP gekozen als lijsttrekker voor de verkiezingen van provinciale staten op 2 maart 2011.

Lees verder
26 november 2010

Vakbond: Ziekenhuizen stevenen af op faillissement

Volgens vakbond De Unie stevenen de Zeeuwse ziekenhuizen af op een faillissement, dit in een reactie op aangekondigde bezuinigingen. De situatie is zeer ernstig zeggen de vakbonden De Unie en Abvakabo.

Lees verder
15 november 2010

Statenfractie SP wil debat over Thermphos

SP Zeeland opent meldpunt Thermphos en roept gedeputeerde op het matje

De Provinciale Statenfractie van de Socialistische Partij heeft de gedeputeerde Wiersma ter verantwoording geroepen door het aanvragen van een interpellatie-debat. De SP roept de gedeputeerde op het matje over de recente ontwikkelingen bij fosforproducent Thermphos.

Lees verder
14 november 2010

Fosfor aan de Schelde - ZEMBLA

Het Functioneel Parket van het Openbaar Ministerie is een onderzoek gestart naar overtredingen van de milieuwet door het Zeeuwse bedrijf Thermphos, een van de ergste vervuilers van Nederland. Ook onderzoekt het parket een ongeval waarbij vorig jaar twee werknemers om het leven kwamen. Het OM laat dit weten in de aflevering van ZEMBLA ‘Fosfor aan de Schelde’, die wordt uitgezonden op zaterdag 13 november, 22.35 uur bij de VARA op Nederland 2.

Lees verder
16 oktober 2010

Concept Verkiezingsprogramma en kandidatenlijst

Wilt u het Verkiezingsprogramma "NAAR EEN BETER ZEELAND IN MINDERE TIJDEN" voor de Provinciale Staten 2011-2015 ontvangen ? Stuur dan een mailtje naar de webmaster ovv uw naam en lidnummer en u ontvangt deze per kerende mail in uw mailbox.

Lees verder
14 oktober 2010

Kandidaatstelling Regiovertegenwoordigerschap Zeeland

Op 6 november is de halfjaarlijkse regioconferentie van Zeeland. De huidige regiovertegenwoordiger Driek van Vugt heeft zijn functie neergelegd. Op het regio-overleg heeft Trix de Roos zich gemeld als kandidaat voor de functie.
Formeel staat het elk SP-lid vrij zich te kandideren voor de functie. Mocht u daar als SP-lid interesse voor hebben, dan kunt u zich voor 1 november melden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier