h

Nieuws uit 2022

28 november 2022

Klanttevredenheidsonderzoek Openbaar Vervoer

Foto: Alex de Burger / Opmerkingen van scholieren over het Openbaar Vervoer

De SP had gevraagd of een brief over Klantentevredenheid en klachtenafhandeling openbaar vervoer 2021 op de agenda gezet kon worden bij de Commissie Economie. Om onduidelijke redenen is dit onderwerp toch niet op de agenda terecht gekomen. Vandaar dat de SP een aantal vragen stelt over onderwerpen die niet op de agenda staan.

Lees verder
22 november 2022

Geslaagde Kosten-Omlaag-Avond in Goes

Foto: Rob van Willigenburg / Mahir Alkaya - Kosten-Omlaag-Tour Goes

Maandagavond 21 november 2022 hadden we een goede discussieavond in het Hotel Terminus in Goes. Deze avond was onderdeel van de Kosten Omlaag-campagne van de SP.

Lees verder
16 november 2022

Kosten omlaag Tour: Goes

kom je ook?

Foto: SP
Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerlid Mahir Alkaya van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen.
Op 21 november is de
Kosten Omlaag Tour in GOES.Lees verder
26 oktober 2022

Twijfels over juridische haalbaarheid SAR helikopters op Vliegveld Midden Zeeland

Foto: Frans Berkelaar / pxhere.com/nl/photo/410570

SAR vluchten zijn noodzakelijk en het redden van mensenlevens komt voor de Socialistische Partij op de eerste plaats. Maar als later blijkt dat er juridische problemen ontstaan door het stationeren van
de SAR helikopter op Vliegveld Midden Zeeland, kan het zomaar zijn dat alles moet worden teruggedraaid en er helemaal geen mensen gered kunnen worden vanuit Zeeland. Voor de SP is een betere optie om de SAR helikopter in het Sloegebied te stationeren. Daar zit het niemand in de weg.

Lees verder
20 oktober 2022

SP steunt stakende buschauffeurs met heerlijke vlaaien

Foto: Marja Snoeren / SP-ers op bezoek bij buschauffeurs in Terneuzen

Vandaag kwamen tientallen buschauffeurs bijeen bij de CO3 campus in Terneuzen. Statenlid Ger van Unen ging samen met leden van SP Hulst en SP Terneuzen langs bij de stakende chauffeurs. Zij boden hen heerlijke vlaaien aan om hen te steunen bij hun actie.

Lees verder
7 oktober 2022

Geen feestelijke dag vandaag – SP trekt motie in

Foto: SP / Boerenland in Zeeland

De SP is voor het terugdringen van de uitstoot van stikstof en het beschermen van onze natuur, maar wij zijn niet tegen boeren. Sterker nog; de SP wil méér boeren. Dat kan als de boer met een kleiner bedrijf ook een fatsoenlijk inkomen heeft. Om dit te bereiken is  schaalverkleining nodig.

Lees verder

Pagina's

U bent hier