h

Nieuws uit 2022

16 december 2022

Verkoop van de Sloecentrale

Ger van Unen, Statenlid voor de Socialistische Partij: “Voorzitter volgens mij heb ik nog nooit meegemaakt dat de Staten het zo oneens is met elkaar. Ik ben benieuwd hoe dit eindigt vandaag. En dan hebben we nog de gemeenten, Sluis en Middelburg geven al aan niet akkoord te zijn met de verkoop, uit meerdere andere gemeenten klinkt het: de aandeelhoudersstrategie moet op de schop. In een speelveld dat zo verdeeld is, is het onverstandig om toch iets heel snel door te drukken.”

Lees verder
5 december 2022

Ger van Unen unaniem gekozen tot lijsttrekker van de SP

Foto: Rob van Willigenburg / Een aantal kandidaten SP Zeeland 2023

Tijdens de regioconferentie afgelopen zaterdag heeft de SP in Zeeland de kandidatenlijst vastgesteld voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2023. Ger van Unen uit Kloosterzande is unaniem gekozen als lijsttrekker. Ze was in de afgelopen periode al Statenlid en fractievoorzitter voor de partij.

Lees verder
28 november 2022

Klanttevredenheidsonderzoek Openbaar Vervoer

Foto: Alex de Burger / Opmerkingen van scholieren over het Openbaar Vervoer

De SP had gevraagd of een brief over Klantentevredenheid en klachtenafhandeling openbaar vervoer 2021 op de agenda gezet kon worden bij de Commissie Economie. Om onduidelijke redenen is dit onderwerp toch niet op de agenda terecht gekomen. Vandaar dat de SP een aantal vragen stelt over onderwerpen die niet op de agenda staan.

Lees verder
22 november 2022

Geslaagde Kosten-Omlaag-Avond in Goes

Foto: Rob van Willigenburg / Mahir Alkaya - Kosten-Omlaag-Tour Goes

Maandagavond 21 november 2022 hadden we een goede discussieavond in het Hotel Terminus in Goes. Deze avond was onderdeel van de Kosten Omlaag-campagne van de SP.

Lees verder
16 november 2022

Kosten omlaag Tour: Goes

kom je ook?

Foto: SP
Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerlid Mahir Alkaya van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen.
Op 21 november is de
Kosten Omlaag Tour in GOES.Lees verder

Pagina's

U bent hier